Vacature freelancer

Altijd al van uw vakantie uw werk willen maken?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om in de Alpen bezoeken af te leggen aan hotels, campings en chalets.

De accommodaties moeten worden bezocht en beoordeeld middels een checklist. Tevens dient de eigenaar of de PR manager te worden gewezen op onze websites. De mogelijkheden van de websites moeten worden uitgelegd met als uiteindelijke doelstelling de accommodatie als partner aan TMS te binden.

Voor u een accommodatie bezoekt heeft er vanuit Nederland een telefonisch voorgesprek plaatsgevonden en is uw bezoek aangekondigd. Dit gebeurt door een marketingmedewerkdter van ons bedrijf.   De definitieve afspraak (datum/tijd) kunt u zelf maken als u ter plaatse bent.

Deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd tijdens uw vakantie maar het is natuurlijk ook mogelijk dat u langere tijd in de Alpen aanwezig bent om de bezoeken af te leggen.
Dit kan naar eigen wens worden ingevuld. Wij hebben geen limieten of minimale aantallen, dit is naar vrije invulling. (Uiteraard in overleg met ons in verband met de spreiding van de freelancers over het hele Alpengebied.)

Per beoordeelde accommodatie ontvangt u een vaste vergoeding die deels in de vorm van een reis- en onkostenvergoeding wordt uitgekeerd, dus ook belastingtechnisch aantrekkelijk.

Wilt u meer informatie, bel of mail dan en wellicht kunnen we een afspraak maken voor een vervolggesprek.

Wij horen graag van u.


 

Het TMS team

 

Wim Waanders en Eduard Eertink